neděle 22. února 2015

Proč Facebook školení ode mě?

Marketing na sociálních sítích
Hledáte specialistu na Facebook a ostatní sociální sítě, který pro vás zajistí školení dle aktuálních best practice doporučení a poskytne vám své znalosti s ohledem na vaše individuální požadavky?

Věřte, že Facebook školení může být zábavné a přitom velmi poučné. Naučte se díky mému školení základy sociálních sítí, nebo si v rámci pokročilého školení Facebooku rozšiřte své stávající znalosti v oblasti propagace na sociálních sítích! Naučím vás všechny osvědčené a efektivní postupy, poradím tipy, upozorním vás na novinky, vysvětlím úskalí facebookové komunikace apod.

Facebook školení – Čestmír Stejný
Na českém trhu je několik firem, které se aktivně věnují školení sociálních sítí. Jejich školení znám velmi dobře, protože mi jej klienti zprostředkovali. Cena školení Facebooku a ostatních sociálních sítí je všude prakticky stejná, pokud nejde o začínající freelancery, kteří školí Facebook jen za náklady a na svém školení musí mít alespoň 15 lidí, aby se jim to vyplatilo. V čem je tedy moje školení sociálních sítí jiné?

Nebudu vám nic nalhávat, i u mě si vyslechnete historii sociálních sítí, a kdo jsou jejich uživatelé. Ale to je prostě nutnost, která vám otevře oči a často velmi zkreslený pohled na tato média.

Facebook školení – Comerto
Hlavní výhodou je to, že na mém školení sociálních sití je max. 6 lidí. Průměrně to však bývají 3 lidé. Školím často a vypisuji i termíny na základě poptávky klientů. Mám tedy jako školitel na vás čas, neřeším tam dalších 20 lidí. To už pak není školení, jako spíše přednáška s líbivou prezentací a následným WOW efektem zakončená potleskem.
Před samotným školením Facebooku mi po registraci zasíláte info o vaší společnosti, e-shopu, webu a link na Facebook Page. Je to z toho důvodu, že přípravu a školení dělám maximálně na míru každému z vás. 

Facebook školení v Mikulově
Školím vás a zároveň praktické ukázky provádím na vašich Facebook profilech. Cena školení sociálních sítí vůči jiným subjektům zůstává stejná, kvalita je však mnohem dál
Navíc prezentuji vše, veškeré informace a moje know-how. Nehledám ve vás své klienty, jak tomu je na jiných školení Facebooku, kde je oněch 20 lidí a odnášejí si jen ten zážitek, že někdo něco říkal o Facebooku. Naučím vás vše potřebné tak, abyste se o profil postarali sami a bez pomoci. Abyste se toho nebáli a byli kreativní.

Součástí školení sociálních sítí zpravidla bývá:

  1. Základy Facebooku a ostatních sociálních sítí.
  2. Jak vypadá správně založený a vedený profil, FB Page aj.
  3. Pravidla komunikace na sociálních sítích.
  4. Jak být co nejvíce virální a kreativní?
  5. Jak získávat fanoušky?
  6. Placená reklama na Facebooku.
  7. Remarketing na Facebooku.

To je ten rozdíl. Navíc jsem tu pro vás i poté. V rámci každého školení sociálních sítí máte hodinovou konzultaci zdarma. 


Žádné komentáře:

Okomentovat