pondělí 19. ledna 2015

Jak změnit název Facebook stránky?


Facebook stránky - marketing

Ptáte se mě na to na našich schůzkách ceklem často, kdy potřebujete z nějakého důvodu (někdy i úplně zcestného) přejmenovat svou Facebook stránku, která přesáhla limit 200 fanoušků. 


Jde to? Nejde to? 

Když jich máte 199 ano, ale jak jich máte 201 už je to problém (v tomto případě bych spíše volil cestu jednoho fanouška odstranit). Ale co dělat, pokud je fanouškovská základna výrazně větší? Facebook už asi začíná chápat potřeby zemí jako je ta naše a zákaznickou podporu rozšiřuje. O změnu názvu stránky lze požádat, pokud vám funguje tento link Potřebuji změnit název své stránky. Pokud funguje, tak jste jedni z vyvolených, kterým to funguje. 
Pokud to nefunguje, tak cesta ke změně názvu existuje. Buď si přidáte administrátora z USA / Kanady, nebo se spojíte s nějakou agenturou, která má svého accounta na straně Facebooku.

Bavíme se zde ale jen a jen o možnosti změny. Nikdo neříká, že ji musí Facebook akceptovat. Ke změně  názvu musí být rozumný důvod (to platí pro ty chytráky, co mají stránku s vtipy a směšným obsahem, kterých je tuzemský FCB plný a mají na nich tisíce fanoušků a chtěli by je "nějak" zpeněžit).

1 komentář:

  1. I'm very pleased to discover this site. I need to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to look at new stuff in your web site. capitalone com login

    OdpovědětVymazat